Casper og Frank redder julen

21. november 2011
Af

Og ikke kun deres egen…

Den voldsomme efterspørgsel efter billetter til Casper Christensen og Frank Hvams første fælles stand-up show, ”Nu Som Mennesker”, har fået de to populære komikere til at droppe juleferien og tilføje tre ekstra forestillinger på Bremen Teater mellem jul og nytår. Dermed kommer det samlede antal op på 40. Og det er lige før Danmarks-turnéen, der starter 1. februar, overhaler indenom: Foreløbig kan Casper og Frank – og publikum – nu også se frem til 40 shows uden for København. Og man skal vist lede længe efter en sjovere julegave.

Casper og Franks helaftensshow, ”Nu Som Mennesker”, sætter helt nye standarder i dansk comedy. Og publikumsinteressen har været massiv oven på den femstjernede modtagelse ved premieren i oktober.

Til dem, der har fået nok af and og rødkål, har Casper Christensen og Frank Hvam derfor nu åbnet for billetsalget til tre raske dage mellem jul og nytår på Bremen Teater.

Også dagtimerne tages i brug for at efterkomme publikums ønske om flere billetter. Lørdag den 3. december spiller Casper og Frank således deres første matiné-forestilling nogensinde. – ”Det er julefrokostmåneden. Vi er desperat interesserede i at komme på scenen inden folk begynder at drikke snaps” siger Frank Hvam om showtidspunktet kl. 15. Og Casper Christensen understreger, at der ikke er tale om en særlig familievenlig udgave af ”Nu Som Mennesker”. – ”Nej, slet ikke. Karen Thisted kan roligt komme og blive forarget.”

Også udenfor København meldes der nu om mange udsolgte huse. Men med tilføjelsen af ekstra shows i en række byer er der igen billetter at få.

– ”Det er rigtig fedt,” siger Casper og Frank i en kommentar til succesen. – ”Vi havde selvfølgelig håbet, men havde ikke på nogen måde regnet med det her. Det er en kæmpe tilfredsstillelse for os, at have arbejdet med noget så længe, og så få dén respons fra publikum.”

Og publikum skal ikke være nervøse for, at de to komikere kører træt, inden de når frem til deres by: – ”Showet udvikler sig hele tiden, og der er ikke to aftener, der er ens. Det holder os på tæerne og showet frisk,” siger Casper og Frank, der for tiden lægger små videohilsner op på deres hjemmeside til publikum i de byer, de besøger på turnéen. Se mere på www.casperogfrank.dk

Fakta om ”Nu Som Mennesker”

* ”Nu Som Mennesker” er Casper Christensen og Frank Hvams første show sammen. ”Nu Som Mennesker” havde premiere på Bremen Teater i København, den 6.10.2011. Her spiller showet indtil videre 40 gange.

* Senest er følgende fire shows annonceret på Bremen Teater: Matiné-forestilling lørdag den 3. december samt aftenforestillinger den 27., 28. og 29. december.

Koncertsalen Alsion d. 19. april 2012 kl. 20.00.

Billetter købes på www.sonderborgbilletten.dk – tlf. 74423555

Læs mere om ”Nu Som Mennesker” på www.casperogfrank.dk

Tags: , , ,

Comments are closed.


- Annoncer -Cannot create QuickStats table. Database user does not have CREATE priviledge.