Fem anderledes og sjove produkter til Valentinsdag

1. februar 2012
Af

Fem anderledes og sjove produkter til Valentinsdag
Valentinsdag er lige om hjørnet, og traditionen tro skal kærligheden fejres. Hos CoolStuff elsker vi Valentinsdag så meget, at vi har samlet nogle sjove og anderledes Valetinsgaver. Her finder du 5 produkter, som vil give kæresten, konen eller manden et ekstra stort smil på læberne.

Romantisk Chokoladepizza
Når man kombinerer to fantastiske ting som pizza og chokolade, så får man en fantastisk chokoladepizza. Den er perfekt til at dele med sin udkårne på Valentinsdag!
Find den her: http://www.coolstuff.dk/Romantisk-Chokoladepizza
Pris: 165 kr.

Rosenblade
Det er en klassiker med rosenblade på sengen eller i badekaret. Men gør det hele lidt nemmere med 100 syntetiske rosenglade og skru op for romantikken.
Find den her: http://www.coolstuff.dk/Rosenblade
Pris: 79 kr.

Vinturi vinilter
På Valentinsdag fortjener man et godt glas vin. Med Vinturi vinilter kan du ilte din vin lige så hurtigt som det tager at hælde vinen op i et glas. Så kan du nyde et endnu bedre glas vin.
Find den her: http://www.coolstuff.dk/Vinturi_vinilter
Pris: 349 kr.

Jelly Belly gaveæske
Ekstravagance i den fineste form – En Jelly Belly gaveæske med 20, 40 eller 50 forskellige smagsvarianter. Hvem gider at have en kedelig æske chokolade? Vær lidt kreativ og overrask med Jelly Bellys!
Find den her: http://www.coolstuff.dk/Jelly-Belly-Gaveaske
Pris: 115 kr.

Naughty Knot
Den bedste gave til din kæreste er dig selv. Med Naughty Knot kan du nemt pakke dig selv ind og endnu nemmere blive pakket ud.
Find den her: http://www.coolstuff.dk/Naughty_Knot
Pris: 149 kr.


Tags: , , ,

Comments are closed.


- Annoncer -Cannot create QuickStats table. Database user does not have CREATE priviledge.