Slut med at tabe i Wordfeud – ny bog hjælper dig til sejr

11. april 2012
Af

FeudMaster og Turbine Forlaget Århus udgiver 12. april bogen “Vind i Wordfeud” skrevet af Mogens Jerløv.

Bogen henvender sig til såvel begyndere som til øvede spillere og har til formål at gøre læseren bedre til at spille Wordfeud, samtidig med at bogen fungerer som et opslagsværk med ordlister, tabeller, statistikker m.m.

Ud over en indføring i spillets historie og regler indeholder bogen gode råd til begynderen, og til den lidt øvede spiller finder man en grundig indføring i de temaer, der går igen i alle Wordfeud-spil. Wordfeud beskrives som et strategisk og taktisk spil, og temaerne gennemgås med udførlige eksempler.

Bagerst i bogen findes nyttige ordlister, tabeller, statistikker og skemaer, som er med til at øge læserens forståelse for de dybere detaljer i spillet.

“Når man ser på bogmarkedet, så findes der bøger om skak, bridge, sudoku og en lang række andre spil, men Wordfeud eller Scrabble, som det stammer fra, har aldrig gjort sig fortjent til en bog, selvom spillet har en lang række elementer til fælles med de nævnte spil. Det har jeg prøvet at råde bod på, ved at skrive den første danske bog om emnet.”, udtaler Mogens Jerløv. “Pointen bag bogen er, at spillet har en række facetter, som man ikke nødvendigvis opfatter de første mange gange man spiller spillet, og forståelsen for disse facetter gør spillet langt mere interessant.”

Vind i Wordfeud / TURBINE, Aarhus 2012 / Af Mogens Jerløv / ISBN 9788770908924 / 84 sider i farver / Vejl. pris 149 kroner.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.


- Annoncer -Cannot create QuickStats table. Database user does not have CREATE priviledge.